Straipsnių katalogas


Jei ieškote greito ir paprasto būdo publikuoti SEO straipsnius internete, tai e-nuoroda.lt straipsnių katalogas puikus pasirinkimas! Mes leidžiame paprastai ir greitai skelbti straipsnius, todėl galite be jokio vargo skelbti savo idėjas. Tiesiog užpildykite straipsnio formą arba parašykite mums el. laišką, o mes pasirūpinsime visu kitu. Skelbiame tik kokybišką, mūsų standartus atitinkantį turinį, todėl galite būti tikri, kad jūsų straipsnį pamatys daugybė žmonių. O kadangi esame vienas iš populiaresnių SEO straipsnių katalogu, tai jūsų straipsnis tikrai sulauks didesnio dėmesio. Tad kam laukti? Talpiname jau šiandien ir pamatysite, kad jūsų straipsniai pasieks platesnę auditoriją nei bet kada anksčiau!

Šviežias sviestas - visą žiemą

Šviežias sviestas - visą žiemą

Sūriai ir sviestas dažniausiai valgomi švieži, nors neilgai laikyti šaldytuve ir nepraranda vertingų vitaminų bei skonio. Tačiau juos galima laikyti ir šaldiklyje - visuomet turėsite atsargų patiekalams ruošti. Kaip šaldyti šiuos maisto produktus, aprašome žemiau pateiktame tekste.

Prieskoniniam sviestui paruošti reikia 250 g natūralaus sviesto. Iš minkšto, su prieskoniais ištrinto sviesto suformuoti volelį, dėti ant pergamentinio popieriaus, išlyginti, apvynioti popieriumi, supjaustyti porcijomis ir užšaldyti. Tokį sviestą šaldiklyje galima laikyti apie 5 mėnesius, o vasarą paruošto sviesto, kuris turi daugiau vitaminų, galima laikyti net 8 mėnesius. Iš vakaro iš šaldiklio išimtas sviestas, iš ryto bus kaip ką tik paruoštas.

Pjaustytą fermentinį sūrį šaldytuve galima laikyti 2 savaites, kietesnes sūrių rūšis - savaite ilgiau. Juos reikia apsaugoti, kad neperdžiūtų (patariama įvynioti į drėgną marlę ar į pergamentinį popierių). Lydytus sūrius pakuotėse galima saugoti 3 mėnesius ar net ilgiau (atkreipkite dėmesį į galiojimo laiką). Šaldiklyje galima užšaldyti minkštus sūrius, bet jie turi būti visiškai prinokę. Užsaldžius galima laikyti apie 7 mėnesius. Kambario temperatūroje sūris atšils per 3 valandas. Atšilusį sūrį reikia laikyti sūrių ar daržovių šaldytuvo skyriuje, patariama suvalgyti per 2 dienas. Nors produktų užšaldymas išsprendžia nemažai laikymo problemų, tačiau tuo nereikėtų piktnaudžiauti. Be to, visada patartina pažymėti produktų užšaldymo datą.

Komentarai

Įrašų nėra

Palikti komentarą

Naujausi straipsniai

Vilniuje, istorijos ir kultūros mieste, slėpiasi ne tik architektūriniai perlai, bet ir šiuolaikinės pramogos, kurios leidžia gyventojams bei svečiams išbandyti savo intelektą, logiką ir komandinio darbo įgūdžius. Pabėgimo kambariai šioje sostinėje išsiskiria savo originalumu ir kokybe, o kiekvienas jų siūlo unikalų nuotykį.
Master City – tai vieta, kur verslo profesionalai ir entuziastai gali rasti aukščiausios kokybės įrankius už geriausią kainą. Ar esate susidomėjęs akumuliatoriniu smūginiu veržliasukiu bosch ar dewalt? Ar gal jums reikia akumuliatorinio veržliasukio makita? Jei taip, jūs esate tinkamoje vietoje.
Gimtadienio sveikinimas – tai daug daugiau nei paprastas žodžių rinkinys. Tai asmeniškumo, šilumos ir nuoširdumo išraiška, per kurią galime parodyti mūsų meilę, pagarba ir vertinimą švenčiančiam asmeniui. Kiekvienas gimtadienis yra unikalus, atspindintis kito žmogaus gyvenimo metus, patirtis ir svajones.